Digitaal toetsen: ontdek de magie van Woots

Start ook met digitaal toetsen. Met Woots Premium maak je eigen toetsen of pas je eenvoudig toetsen uit de toetsbibliotheek aan. Ook kun je op alle mogelijke niveaus samenwerken. Maak met je vaksectie een complete itembank aan, verdeel het nakijkwerk of maak gebruik van peerreview. Dat kan voor élk vak: ook in wiskunde, natuurkunde en creatieve vakken blinkt Woots uit.

275936
Afgenomen toetsen
728
Beschikbare toetsen in bibliotheek
17301
Beschikbare opgaven in bibliotheek
Leerlingen krijgen niet alleen hun cijfer terug. Ze kunnen in Woots ook zien wat ze fout hebben gedaan. En ik kan met ze corresponderen over de gegeven antwoorden.
Andries de Roode - Wiskunde

Haal alles uit je toets met Woots Premium

Start direct gratis met Woots Basis. Daarmee kun je de kant-en-klare toetsen uit de toetsbibliotheek en de toetsen van toetsaanbieders waarmee je een contract hebt afnemen. Ook kun je alles digitaal nakijken, toetsen inzien met leerlingen en feedback geven.

Geef je toets de echte Powerboost met Woots Premium: toetsen (ver)maken of helemaal zelf maken, gebruik maken van veel extra functies zoals opstellen, werkstukken, verslagen en projecten digitaal beoordelen. En nog mooier: peerreview of zelf laten nakijken door je leerlingen.

Gijs Bos over Woots

Sinds Gijs met zijn vaksectie volledig is overgestapt naar Woots, gaat toetsen een stuk eenvoudiger. De vaksectie aardrijkskunde, waar Gijs voorzitter van is, bestaat uit een heel divers palet aan docenten. Toch zijn ze allemaal overtuigd van de voordelen van Woots. Sterker nog: ze waren laaiend enthousiast!

Woots Basis versus Premium

Heb je toetsen gekocht van aanbieders in Woots? Dan werkt Woots direct in de basisversie. En die bevat al heel veel handigheidjes. Je kiest toetsen uit onze bieb en kunt gelijk starten met plannen, afnemen, nakijken, bespreken en meer. En dat voor álle leerlingen van je school. Leuk toch? Wil je met je toetsen écht een stap zetten? Schaf dan Woots Premium aan. Met dit abonnement kun je in Woots bestaande toetsen aanpassen en je eigen toetsen maken en op alle mogelijke niveaus samenwerken.

Sluit je aan bij Woots Premium

Maak ook gebruik van Woots Premium en vraag je licentie aan. Onder andere deze scholen gingen je al voor.
Met collega's kan ik tegelijk aan een toets werken, maar ook tegelijk nakijken. Soms doet iedereen zijn eigen klas, maar soms is het handiger of sneller om de opgaven te verdelen.
Gijs Bos - Aardrijkskunde​

Woots werkt samen met toetsaanbieders

Woots werkt samen met verschillende toetsaanbieders. Da’s handig, want dan is jouw bibliotheek al gevuld. Zo kun je kant-en-klare toetsen afnemen. Heb je Woots Premium? Dan kun je de vragen hergebruiken en aanpassen. Zo heb je snel een complete itembank. Samen met je toetsmatrijs en leerdoelen maak je in een handomdraai een unieke toets.

Maak in een handomdraai een nieuwe toets

Opgave, leerdoel en toetsmatrijs? Check! Ontdek nu de magie van Woots. Met een paar klikken maak jij de beste toets ooit. Steeds weer. Ontdek hoe en vraag je proeflicentie op Woots Premium aan.

Alle voordelen van Woots Premium op een rijtje

Digitaal of op papier: jij hebt de keuze

Woots biedt je de mogelijkheid om een toets af te nemen op papier en/of digitaal. Dit geeft jou de vrijheid om op het laatste moment te bepalen of je gaat voor een digitale toets (op afstand), of toch voor een toets op papier voor al je leerlingen. Hybride kan natuurlijk ook: een deel van je toetsen digitaal laten afnemen en een deel op papier.

Digitaal of op papier, formatief of summatief: met Woots kun je toetsen zoals jij het wilt!

Samen of alleen: minder tijd kwijt voor toetsen

Gebruik vragen uit de toetsbibliotheek van Woots, die van aangesloten toetsaanbieders of je eigen vragen in de itembank. Maak samen met collega’s toetsen en verdeel het nakijkwerk online. Het maakt niet uit hoe en waar: op school, onderweg of thuis. Vervolgens overleg je over de puntenverdeling en pas je eenvoudig de score aan.

Directe feedback: inzage en vragen beantwoorden

Formatief toetsen met Woots helpt je leerlingen verder. Geef ze inzage, beantwoord vragen en pas eventueel de puntentelling aan. Maak gebruik van peerreview en laat leerlingen zo elkaars werk nakijken. Of laat je leerling het eigen werk, inclusief door jou ingestelde feedback, nakijken. Leuk en leerzaam! En ook jij leert real-time met Woots: je krijgt inzicht in de kwaliteit van je toets(vragen). Formatief toetsen: wij staan erachter!

Alles op één plek: nooit meer wisselen tussen platformen

Niet meer wisselen tussen diverse platformen, want in Woots staan namelijk alle vraagtypen en toetsvormen op één plek. En niet alleen voor kennistoetsen: zet Woots in om vaardigheden en competenties te beoordelen. Vervolgens stuur je resultaten met één druk op de knop naar je administratiesysteem.

Meerdere toetsaanbieders: goed gevuld met content

De bieb van Woots is al gevuld met oude Centraal Examens en toetsen van aanbieders en uitgeverijen waar je een abonnement op hebt. Deze kun je aanvullen met je eigen vragen. Dit kan samen met collega’s en zelfs vakbroeders van andere scholen. Nog makkelijker: we helpen je graag met het importeren of invoeren van al je toetsvragen.

Unieke support

We weten als geen ander dat jij druk bent. Heb je een vraag, mis je een functie of wil je een training voor jou en je collega’s? Wij staan altijd voor je klaar. Met hulp van onze experts heb jij Woots binnen no-time onder de knie: via onze gratis Online Academy, trainingen en support via e-mail tot een Premium Support telefoonnummer.