Leon van der Leer (docent Beeldende vorming en Nederlands) zat in de werkgroep digitaal toetsen van het ActiefCollege in Oud-Beijerland. Na de keuze voor Woots zijn ze enthousiast aan de slag gegaan met digitaal toetsen.

Leon is vooral enthousiast over de kwaliteitsanalyse van Woots. Wat voor hem onmisbaar is: de inleveropdracht. Hierdoor kan ook voor beeldende vakken constructief beoordeeld worden. Daar volgt een heel eerlijk cijfer uit.

Naast kwaliteit en sneller nakijken is het ook gewoon veel leuker om met Woots te werken.

Per sectie wordt bekeken of ze 100% overstappen op digitaal toetsen of de papieren variant van Woots blijven gebruiken. Hierbij wordt de op papier afgenomen toets uiteraard wel digitaal samengesteld en nagekeken. Wat ook prettig is: de koppeling met Somtoday om toetsresultaten met één druk op de knop te versturen. Winst in snelheid van nakijken is fijn, maar niet het belangrijkste: ‘het is gewoon veel leuker om met Woots na te kijken.’

Wil jij Woots Premium proberen? Vraag dan een proeflicentie aan. We nemen dan contact met je op om jouw wensen te bespreken.