Woots staat open voor elke toetsaanbieder in Nederland.

Woots staat voor waardevol toetsen. Het platform is vernieuwend, maar draait op techniek die zich in de praktijk bewijst. Aan houtje-touwtje-werk of toeval doen we niet. Woots staat, Woots werkt. Want toetsinnovatie is mooi, maar docenten en leerlingen echt een stap verder brengen is waar wij voor staan. En dat biedt voordelen voor jouw aangesloten scholen.

Het is zowel voor papier als digitaal, zowel nakijken door de docent als door de leerling, zowel voor reguliere toetsen als opdrachten. Je hebt dan uiteindelijk maar één applicatie nodig.
Gijs Bos, vaksectievoorzitter aardrijkskunde Amadeus Lyceum

Voordelen voor toetsaanbieders

  • Een bewezen platform en Woots Basis is gratis te gebruiken voor alle docenten in het voortgezet onderwijs en mbo
  • Jouw toetsen toegankelijk voor alle scholen en mbo’s
  • Direct in te zetten: Woots regelt de techniek, beveiliging en support
  • Begeleiding en support voor het toevoegen van toetsen en vragen

Alle voordelen ontdekken? Dat doen we liefst in een persoonlijk gesprek.

Ik hoef niet meer te bladeren, te tellen en te rekenen en kan me helemaal focussen op de inhoud. Mijn tijdwinst per toets is voor het nakijken tussen de 30 en 40 procent.
Andries de Roode, docent wiskunde Stanislas College

Woots werkt al samen met meerdere toetsaanbieders. Sluit je ook aan!

Hierbij een overzicht van de toetsaanbieders en uitgevers die hun toetsen beschikbaar hebben gesteld in Woots:

ThiemeMeulenhoff

Toetsen van de nieuwste generatie lesmethodes (LRN-line) van ThiemeMeulenhoff voor het voortgezet onderwijs zijn gewoon te vinden in de Toetsbibliotheek van Woots. Klanten van ThiemeMeulenhoff kunnen de toetsen van de LRN-line methodes nu digitaal via Woots afnemen. Met alle voordelen van Woots. Digitaal nakijken, inzien en analyseren.

Cito BV

In Woots vind je de Kijk- en luistertoetsen van Cito. De hele school kan gebruikmaken van de Kijk- en luistertoetsen Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands. Via Woots heb je het hele jaar door toegang tot toetsmateriaal, ook voor niet-examenkandidaten. Je vindt er schoolexamens (SE) voor de moderne vreemde talen Engels, Duits, Frans, Nederlands en Spaans voor alle niveaus. Naast deze volledige Kijk- en luistertoetsen biedt Cito ook oefenmateriaal aan via Woots, met materiaal van 2015 tot nu.

Stichting VO-content

Stichting VO-content werkt samen met scholen in het voortgezet onderwijs aan de geleidelijke overgang naar onderwijzen en leren op maat. Basis hiervoor vormt open en online leermateriaal dat maatwerk mogelijk maakt: de Stercollecties. Deze toetsen sluiten aan bij de kerndoelen en eindtermen van SLO en zijn natuurlijk te vinden in de toetsbibliotheek van Woots.

Biologie Olympiade

De Biologie Olympiade is de grootste wedstrijd in Nederland voor scholieren van de onderbouw en bovenbouw van het havo en vwo. In deze wedstrijd selecteert de Biologie Olympiade de beste biologie-leerlingen van Nederland. De deelnemers worden uitgedaagd met moderne en interessante biologie-onderwerpen. Wij zijn er trots op dat de afnames in de voorronde én de tweede ronde worden afgenomen via Woots.

Stichting Cito

Met de digitale leerdoeltoetsen van Stichting Cito toets je snel – in 5 vragen – of jouw leerlingen het leerdoel beheersen. Ook zijn er samengestelde toetsen, met meerdere leerdoelen. Na de afname krijgen jij en je leerlingen direct inzicht in de resultaten. De leerdoeltoetsen worden door Stichting Cito beschikbaar gesteld in het onderzoek Toetsen op Maat. Je kunt deze toetsen eenvoudig afnemen via Woots.

Stichting Platforms vmbo

In Woots Basis vind je kant- en klare schoolexamens voor alle vmbo-scholen. Samen met de Stichting Platforms vmbo maken we de Schoolexamenbank vmbo zo snel beschikbaar. Als vmbo-school heb je gratis toegang tot kant- en-klare schoolexamens voor de Keuzevakken. Het betreft 9 profielen: D&P, E&O, BWI, HBR, Z&W, MVI, M&T, MT en PIE.

Sluit je ook aan bij Woots. Neem contact op voor meer informatie.