Laat Woots nog beter voor je werken met onze partners en integraties

Woots werkt met verschillende partners samen om te zorgen dat we de benodigde ondersteuning kunnen bieden aan onze gebruikers. Uiteraard ondersteunen we jou en je team zelf via ons platform, trainingen, Online Academy en uitmuntende support. Ook kun je Woots met heel veel systemen integreren.

Integraties met Woots

Met onze integraties koppel je eenvoudig andere systemen. Dat scheelt jou en de beheerder veel tijd!

CINOP

CINOP ondersteunt bij implementeren van Woots in je examenorganisatie

CINOP heeft jarenlange expertise in het professionaliseren van examenorganisaties. Zo versterken ze de deskundigheid, professionaliteit en het kwaliteitsbewustzijn van docenten en examencommissies.

CITO

Adviestrajecten en trainingen toetsen en beoordelen

​Cito heeft diverse trainingen, opleidingen en adviestrajecten. Denk aan toetsen construeren, maar ook aan het ontwikkelen van een gedegen toetsbeleid.

Veltwerk

Advies, technische implementatie en training voor een solide basis

Veltwerk richt zich op het voortgezet onderwijs. Ze verrichten onderzoek en brengen verander- en verbeterprojecten ten uitvoer. Veltwerk zorgt voor een solide basis en toekomstgerichte implementatie van Woots.

IT-WORKZ

Technische implementatie en gebruikersadoptie van Woots

​IT-WORKZ biedt diverse trainingen en trajecten aan, zoals een adoptietraject voor Woots. IT-WORKZ kan ook de technische implementatie van Woots verzorgen.

Krijg Woots nóg beter onder de knie: training voor je team

We hebben voor onze gebruikers een aantal mooie trainingen. Bekijk ze allemaal op onze uitgebreide pagina Training & Support.

Training Woots Basis

Leer werken met alle basisfuncties in Woots. Voor zowel het afnemen, nakijken en inzien van toetsen, als het inrichten van gebruikers en klassen.

Training Woots Premium

Leer werken met Woots Premium voor het maken van je eigen toetsen. Maar ook voor een inleveropdracht of een beoordeling. Daarnaast leren we je hoe je al je vragen kunt hergebruiken.

Training op maat

Een training voor je hele school of gekoppeld worden aan een partner? Boek een Woots Intake om je wensen te bespreken met een Woots Expert. Samen richten we dan een traject op maat in.