Met Woots Premium kun je eigen (digitale) toetsen (ver)maken en deze afnemen. Woots Premium kost slechts € 0,60 per leerling per maand. En je hoeft uiteraard niet voor alle leerlingen op je school af te nemen. Dat vinden we wel zo eerlijk.

Alle voordelen van Woots Premium op een rij

  • eigen (digitale) toetsen maken
  • toetsen uit de Toetsbibliotheek aanpassen
  • met inleveropdracht, groepsopdracht en online beoordelingsfomulier
  • mogelijkheid voor peerreview en jezelf nakijken
  • hergebruik opgaven met itembanken en toetsmatrijzen
  • integreren met systemen van school via de Woots API

Vul onderstaand formulier in om je proeflicentie op Woots Premium aan te vragen

verplicht
verplicht
verplicht
verplicht
optioneel
optioneel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Alle voordelen van Woots Premium op een rijtje

Digitaal of op papier: jij hebt de keuze

Woots biedt je de mogelijkheid om een toets af te nemen op papier en/of digitaal. Dit geeft jou de vrijheid om op het laatste moment te bepalen of je gaat voor een digitale toets (op afstand), of toch voor een toets op papier voor al je leerlingen. Hybride kan natuurlijk ook: een deel van je toetsen digitaal laten afnemen en een deel op papier.

Samen of alleen: minder tijd kwijt voor toetsen

Gebruik vragen uit de toetsbibliotheek van Woots, die van aangesloten toetsaanbieders of je eigen vragen in de itembank. Maak samen met collega’s toetsen en verdeel het nakijkwerk online. Het maakt niet uit hoe en waar: op school, onderweg of thuis. Vervolgens overleg je over de puntenverdeling en pas je eenvoudig de score aan.

Alles op één plek: nooit meer wisselen tussen platformen

Niet meer wisselen tussen diverse platformen, want in Woots staan namelijk alle vraagtypen en toetsvormen op een plek. En niet voor kennistoetsen alleen: zet Woots in om vaardigheden en competenties te beoordelen. Vervolgens stuur je resultaten met één druk op de knop naar je administratiesysteem.

Directe feedback: inzage en vragen beantwoorden

Woots helpt je leerlingen verder. Geef ze inzage, beantwoord vragen en pas de puntentelling eventueel aan. Maak gebruik van peerreview en laat zo leerlingen elkaars werk nakijken. Of laat je leerling het eigen werk, inclusief door jou ingestelde feedback, nakijken. Leuk en leerzaam! En ook jij leert real-time met Woots: je krijgt inzicht in de kwaliteit van je toets(vragen).

Meerdere toetsaanbieders: goed gevulde itembanken

De bieb van Woots is al gevuld met oude Centraal Examens en toetsen van aanbieders en uitgeverijen waar je een abonnement op hebt. Deze kun je aanvullen met je eigen vragen. Dit kan samen met collega’s en zelfs vakbroeders van andere scholen. Nog makkelijker: we helpen je graag met het importeren van al je toetsvragen.

Unieke support

We weten als geen ander dat jij druk bent. Heb je een vraag, mis je een functie of wil je een training voor jou en je collega’s? Wij staan altijd voor je klaar. Met hulp van onze experts heb jij Woots binnen no-time onder de knie: via onze gratis Online Academy, trainingen en support via e-mail tot een Premium Support telefoonnummer.