Hulp nodig bij het Wootsen? Wij staan voor je klaar.

Of je nu net begint met Woots of al een ervaren gebruiker bent: er is altijd wel een moment dat je even hulp kunt gebruiken. Bij Woots snappen we dat. Daarom zijn we altijd beschikbaar om je vragen via e-mail te beantwoorden. Ook hebben we handige Woots Webinars waarin jij vragen kunt stellen. In de Woots Online Academy vind je modules om stap voor stap Woots te leren kennen. Alles kort en krachtig, want we weten dat jij het druk hebt. En kies je voor Woots Premium, dan bieden we ook onze hulp per telefoon.

Krijg Woots nóg beter onder de knie: training voor je team

Onze gecertificeerde trainers maken je wegwijs in Woots. Met een training voor je vaksectie, team of hele school zorg je voor borging en optimaal gebruik van alle functies. We hebben diverse trainingspakketten. Of we richten samen een training helemaal op maat in, afhankelijk van je wensen.

Alle trainingen op een rijtje

Training Woots Basis

Leer werken met alle basisfuncties in Woots. Voor zowel het afnemen, nakijken en inzien van toetsen, als het inrichten van gebruikers en klassen. Deze interactieve training duurt ongeveer 3 uur.

Training Woots Premium

Leer werken met Woots Premium voor het maken van je eigen toetsen. Maar ook voor een inleveropdracht of een beoordeling. Daarnaast leren we je hoe je al je vragen kunt hergebruiken en geven we je praktische tips om Woots optimaal in te zetten. Deze interactieve en intensieve training duurt ongeveer 4 uur.

Training op maat

Een training voor je hele school of gekoppeld worden aan een partner? Boek een Woots Intake om je wensen te bespreken met een Woots Expert. Samen richten we dan een traject op maat in.

Plan een intake voor je training

We bespreken dan je wensen en locatie.


Implementatietraject Woots

Wil je als school Woots compleet integreren? Neem dan contact met ons op. We maken dan samen een plan op maat. Woots werkt hiervoor met meerdere partners. Van toetsdeskundigen tot IT-implementatie: deze partners helpen je vakgroep, school of bestuur digitaal toetsen verder te professionaliseren.

Woots online academy

Op je eigen tempo Woots leren kan in de Woots Online Academy. We hebben korte modules met video-instructie voor je gemaakt. Op deze manier leer je Woots kennen én gebruiken.

Woots webinars

We weten hoe druk je bent. Daarom hebben we regelmatig webinars ingepland. Deze webinars zijn kort en gaan in op de inhoud. Tijdens het webinar kun je vragen stellen aan onze Woots Experts. Mis niks en schrijf je in voor een webinar.

Woots kennisbank

Geen vraag is ons te gek. De meeste vragen – ook die van leerlingen – zijn al een keer gesteld, daarom vind je de meest gestelde vragen terug op onze uitgebreide supportpagina’s.