In de recente uitgave van magazine Van 12 tot 18 schittert Woots met een mooi artikel. In het artikel vertellen we over onze missie en drijfveren. Ook het toetsen moet makkelijker en dichterbij docenten komen. ‘Met een druk op de knop een unieke nieuwe toets’, dat kan met Woots.

Woots in Van 12 tot 18 magazine. Klik om de pdf van het artikel te downloaden.

Woots werkt continu aan optimalisering en luisteren continu naar de feedback van docenten. Zo werkt Woots met klankbordgroepen en ook steken we veel tijd in de Woots Academy, informatieve webinars en hebben we een breed aanbod trainingen.

We zijn er om het toetsen makkelijker te maken (Maarten Poels van Woots)

Niets hoeft, alles kan

Woots ondersteunt dit vervolgens met een goed gevulde toetsbibliotheek. “We bieden heel veel content, die gratis toegankelijk is. Al die toetsen en toetsvragen zijn afkomstig van onze educatieve partners, want we bedenken ze natuurlijk niet zelf. Ik weet dat docenten onder de indruk zijn van de kant-en-klare toetsinhoud die ze zó naar zich toe kunnen trekken. Ik hoor dat het de kwaliteit van hun toetsen verbetert.”

Digitaal nakijken levert áltijd tijdwinst op. (docent over Woots)

En dan nog zo’n speerpunt van Woots: niets hoeft, alles kan. “Inderdaad”, beaamt Maarten. “Woots is een hybride systeem. Het is zo ingericht dat docenten ook papieren toetsen digitaal kunnen nakijken.

Het borgen van toetsen, alles op één plek en veilig in de cloud is een mooi voordeel van Woots (docent over Woots)

Het is een kwestie van scannen en digitaal inlezen. Scholen die voorlopig nog op papier willen blijven toetsen, bieden we zo een mooie tussenvorm die veel nakijktijd scheelt. Zo hoeven we niemand te forceren om de overstap te maken naar digitaal toetsen, maar kunnen we wél de voordelen bieden.”

Lees het hele artikel in de pdf die we beschikbaar stellen. Wil je kennismaken met Woots? Vraag dan een proeflicentie aan.