Razend trots zijn we op onze compleet vernieuwde website. De afgelopen 3 jaar is Woots enorm gegroeid. Veel docenten hebben de voordelen van Woots Premium ontdekt. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst hebben we een nieuwe website gelanceerd. Een website met nog meer informatie voor docenten, maar ook voor je bestuur en leerlingen.

Op de nieuwe website vind je klantverhalen, alle mogelijke ondersteuning en binnenkort ook de Woots community. Om alles van Woots op één plek te krijgen, is de online applicatie naar een nieuwe plek verhuisd: app.woots.nl.

Tip: Je kunt gewoon via woots.nl blijven inloggen of verander je bladwijzer naar app.woots.nl.

Controleer je koppelingen

Alle mogelijke koppelingen met onze partners,  zoals Somtoday of Readspeaker zijn uitvoerig getest vanaf deze nieuwe url. Mocht er iets niet werken, wij zitten voor je klaar: [email protected].

We horen natuurlijk ook graag wat je van onze nieuwe website vind. Heb je vragen of opmerkingen: stuur gerust een e-mail naar [email protected]

Géén cookies

We hebben de nieuwe website compleet vrij gehouden van tracking door derden. De échte kenner ziet dat we wel Google Analytics gebruiken. Ons Google Analytics account is compleet vrij van verstrekking van gegevens aan derden. Ook worden IP-adressen geanonimiseerd.