Digitaal toetsen in het mbo: ontdek de magie van Woots

Of je nu docent binnen Zorg & Welzijn bent of studenten begeleidt in ‘t groen: Woots werkt voor je! Je werkt eenvoudig samen met je collega’s, kijkt supersnel na, houdt overzicht én hebt inzicht in de resultaten van je studenten.

In de praktijk werkt Woots in het mbo uitmuntend met inleveropdrachten, beoordelingsformulieren en zelfs groepsopdrachten. Zo heb je alle opdrachten, bestanden en cijfers van je studenten op één plek. Ook ideaal: je kan je studenten hun eigen werk laten nakijken, of ze kunnen elkaars toetsen nakijken via peerreview. Woots Premium kost slechts € 6 per student per jaar.

In Woots kan ik mijn eigen feedback toevoegen. Dat moest vroeger uitgebreid in de les, dus het levert me lestijd op.
Andries de Roode - Wiskunde

Woots Premium in het mbo

Je volledige toetsproces digitaal – zonder afscheid te nemen van papier. Want met Woots toets je zowel digitaal als op papier, aan jou de keuze. Na afname van de papieren toets, scan je deze in en kijk je digitaal na. Maar Woots is niet alleen toetsen. Je kunt opstellen, werkstukken en verslagen digitaal beoordelen. Wat ook veel docenten inzetten: peerreview en zelf nakijken. Of een korte toets tussendoor die door studenten onderling wordt nagekeken. Dat scheelt jou tijd en je studenten leren beter.

Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw mbo-instelling te bespreken

Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alle voordelen van Woots Premium op een rijtje

Digitaal of op papier: jij hebt de keuze

Woots biedt je de mogelijkheid om een toets af te nemen op papier en/of digitaal. Dit geeft jou de vrijheid om op het laatste moment te bepalen of je gaat voor een digitale toets (op afstand), of toch voor een toets op papier voor al je leerlingen. Hybride kan natuurlijk ook: een deel van je toetsen digitaal laten afnemen en een deel op papier.

Digitaal of op papier, formatief of summatief: met Woots kun je toetsen zoals jij het wilt!

Samen of alleen: minder tijd kwijt voor toetsen

Gebruik vragen uit de toetsbibliotheek van Woots, die van aangesloten toetsaanbieders of je eigen vragen in de itembank. Maak samen met collega’s toetsen en verdeel het nakijkwerk online. Het maakt niet uit hoe en waar: op school, onderweg of thuis. Vervolgens overleg je over de puntenverdeling en pas je eenvoudig de score aan.

Alle functies voor het mbo aanwezig

Buiten de bekende “normale toets” bieden we extra functies zoals werkstukken, opstellen, verslagen, praktijkopdrachten én projecten digitaal beoordelen. Dus geen losse mailtjes, overal bestanden of gesjouw met stapels papier meer.

Directe feedback: inzage en vragen beantwoorden

Formatief toetsen met Woots helpt je leerlingen verder. Geef ze inzage, beantwoord vragen en pas eventueel de puntentelling aan. Maak gebruik van peerreview en laat leerlingen zo elkaars werk nakijken. Of laat je leerling het eigen werk, inclusief door jou ingestelde feedback, nakijken. Leuk en leerzaam! En ook jij leert real-time met Woots: je krijgt inzicht in de kwaliteit van je toets(vragen). Formatief toetsen: wij staan erachter!

Meerdere toetsaanbieders: goed gevuld met content

De bieb van Woots is al gevuld met oude Centraal Examens en toetsen van aanbieders en uitgeverijen waar je een abonnement op hebt. Deze kun je aanvullen met je eigen vragen. Dit kan samen met collega’s en zelfs vakbroeders van andere scholen. Nog makkelijker: we helpen je graag met het importeren of invoeren van al je toetsvragen.

Unieke support

We weten als geen ander dat jij druk bent. Heb je een vraag, mis je een functie of wil je een training voor jou en je collega’s? Wij staan altijd voor je klaar. Met hulp van onze experts heb jij Woots binnen no-time onder de knie: via onze gratis Online Academy, trainingen en support via e-mail tot een Premium Support telefoonnummer.

toetsen met tijdswinst

Neem direct contact op voor een Woots intake

Alle mogelijkheden en wensen voor jouw situatie bespreken? Dan zijn we er voor je. Boek een gratis Woots intake van 30 minuten voor jezelf of met collega’s.